2015. május 15., péntek

Virsli sajttal töltve

Ez is egy családi kedvenc. Évekkel ezelőtt hallottam ezt a receptet az egyik barátnőm párjától és azóta is lelkesen készítem.

Virsli sajttal töltve
Hozzávalók:
  • 5 db virsli
  • 10 dkg reszelt Trappista sajt
  • 15 dkg szeletelt Trappista sajt

Elkészítés:

A virsliket hosszában bevágjuk, a szeletelt sajtot kb 1 cm-es csíkokra vágjuk és hosszában a virslikbe helyezzük. 

Egy tepsiben szorosan egymás mellé fektetjük őket, és megszórjuk a reszelt sajttal.

220 fokos sütőben kb 10 perc alatt készre sütjük.

Mi a megsült virslire szoktunk ketchupot tenni, de úgy is készülhet, hogy még sütés előtt tesszük rá a reszelt sajt alá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése